Nijverheidsweg-Noord 130

AMERSFOORT

€ 1.500,- p/m.

Specificaties

181 m²

bouwjaar 2005

bedrijventerrein

Download

Informatie

NIJVERHEIDSWEG-NOORD 130- 12 te AMERSFOORT
Dit pand is voor veel doeleinden geschikt. Het is een representatief kantoor-/bedrijfspand van totaal 181m², en is gelegen op industrieterrein 'De Isselt' een veelzijdig industrieterrein met een grote variatie aan bedrijven. Het pand heeft ca. 100m² kantoor- en bedrijfs-opslagruimte op de begane grond en ca. 81 m² op de verdieping.)

Indeling:
Begane grond: voorzien een entreepartij met trap naar de verdieping, toiletruimte met hangend toilet. Deur naar grote kantoor-/werkkamer. Deze ruimte is geschikt als kantoor maar kan op verschillende manieren worden ingedeeld en gebruikt. Daarnaast is er op de begane grond een grote opslag-/bedrijfsruimte aanwezig, welke via een overheaddeur bereikbaar is.

1e verdieping: Deze verdieping bestaat uit een royale kantoorkamer met grote raampartijen en er is zelfs een lichtstraat in het midden van de ruimte. Er is dus veel lichtinval. Er is cv-installatie en een kleine een keukenblok/pantry aanwezig. En goed om te weten is dat het kantoor ook airconditioning heeft.

Locatie:
Het kantoor is gelegen op bedrijventerrein "De Isselt" en is zeer goed bereikbaar, zowel met eigen- als met het openbaar vervoer. De directe aansluiting vanaf de Amersfoortseweg naar de A1 en knooppunt Hoevelaken geeft een goede verbinding met de A28 (Utrecht - Zwolle). Een perfecte locatie om je eigen bedrijf op te starten!

Parkeren:
Er zijn 3 parkeerplaatsen voor eigen gebruik en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Huurtermijn: in overleg.
Huurprijs € 1.500,00 per maand (exclusief btw)

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie bedraagt 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde
criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt
gecompenseerd.

Indexering:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumenten-prijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor onroerende Zaken (ROZ) 2003, inclusief de algemene bepalingen.

Specificaties

181 m²

bouwjaar 2005

bedrijventerrein

Download

Vergelijkbare bedrijfspanden

Whatsapp ons