Turfwal 2

Bunschoten-Spakenburg

€ 1.450,- p/m.

Specificaties

130 m²

bouwjaar 2006

winkelgebied stadscentrum

Informatie

ALGEMEEN
In het bruisende dorp Spakenburg is deze winkelruimte gelegen op een A1 locatie met vloeroppervlak van ca. 130m². De winkelruimte is gelegen aan de historische haven van Spakenburg, waar de oude vissersvloot (Botters) nog liggen en nog dagelijks worden gebruikt voor diverse uitjes op het Eemmeer.

Spakenburg is een voormalig vissersdorp dat gelegen is aan het Eemmeer ten noorden van Amersfoort en Utrecht. Het dorp is toeristisch en er worden diverse dagen georganiseerd zoals de visserijdag, de Spakenburgse dagen, palingrook-wedstrijden, de derby e.d., welke vele toeristen trekken.

Het dorp is gelegen op korte afstand van de A1 en daardoor een goede bereikbaarheid en een centrale ligging in Nederland.
Het inwonersaantal is ca. 21.000 en door de uitbreiding die het dorp kent zal deze snel oplopen naar 25.000. Het centrum kent vele restaurants, diverse winkels en terrassen. Ook zijn er vele cultuurhistorische activiteiten te bezoeken zoals het museum en de visafslag. In het dorp Spakenburg is veel te ontdekken en staat daarom bekend als een toeristische trekpleister, waar uw onderneming baat bij zou kunnen hebben.

OBJECT
Het betreft een winkelruimte van ca. 130m² VVO gelegen aan de Turfwal 2 in hartje centrum van Spakenburg. Het pand ligt direct aan de kop van haven met de terrassen en nabij de historische botter haven. In het altijd gezellige en sfeervolle centrum van Bunschoten-Spakenburg bevinden zich tal van lokale ondernemers in diverse branches zoals retail en horeca met elk hun eigen specialisaties. In de directe omgeving is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid in onder andere de overdekte parkeergarage.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.450,- excl. BTW per maand.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het betreft winkel voorzien van een houten vloerdelen, toilet, meterkast, rails voor verlichting.
Verwarming geschied middels een 2 airco's, geplaatst in 2023, die ook kunnen koelen.

AANVAARDING
De winkelruimte is beschikbaar per direct.

HUURCONDITIES
Huurperiode is bespreekbaar.
Opzegtermijn: in overleg.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende "Algemene bepalingen huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW", gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag op 2 oktober 2012 en aldaar ingeschreven onder nummer 59/2012.

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur;

INDEXERING
De huur wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst een jaar na de huuringangsdatum, o.b.v. het het Consument Prijs Indexcijfer (CPI) Alle Huishoudens (2006 = 100), zoals maandelijks door het CBS wordt gepubliceerd

ENERGIEKOSTEN
De huurder wordt rechtstreeks contractant bij door hem/haar te bepalen energieleveranciers. Energiekosten zijn derhalve niet in de huurprijs begrepen;

BTW
Over de huur is 21% BTW verschuldigd.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Specificaties

130 m²

bouwjaar 2006

winkelgebied stadscentrum

Vergelijkbare bedrijfspanden

Whatsapp ons