Grasdrogerijweg 23

LEUSDEN

€1,470,- p/m.

Specificaties

100 m²

bouwjaar 2015

bedrijventerrein

Download

Informatie

Grasdrogerijweg 23-25 te Leusden
Vraagprijs huur € 1.470,00 per mnd. excl. btw.

Ondernemers opgelet. Dit multifunctionele bedrijfspand is beslist een aanrader. Het pand heeft 2 huisnummers en bestaat uit een dubbele unit en heeft op de begane grond dus 2 overheaddeuren, er is opslag- of werkruimte en er zijn kantoor-werkkamers op de begane grond en op de verdieping. Het pand is onderdeel van een bedrijfsgebouw met een moderne eigentijdse uitstraling, uitgevoerd in verschillende kleuren. De ligging is ideaal, gelegen op bedrijventerrein "de Paardenmaat", aan de doorgaande weg richting de Ben-Pon-Baan en "de Tabaksteeg". Binnen enkele autominuten ben je op de oprit van de A28, A1 of de A12. Heb je interesse? Bel Snel en maak een afspraak voor bezichtiging.

Indeling: Entree, hal met garderobe, meterkast en trap naar verdieping, toiletruimte met toilet en fonteintje. Deur naar de bedrijfs-/opslagruimte met grote overheaddeur. Ideale ruimte voor opslag van uw voorraden of als werk-/productieruimte.
Vanuit de hal is ook de andere kant bereikbaar. In deze bedrijfsruimte is ook een overheaddeur aanwezig. Er is een extra toilet en spoel bank en een pantry met aansluitpunten voor wasapparatuur. 2 kantoor-/werkkamers. De begane grond is afgewerkt met een keurige gietvloer.

1e verdieping: Trapopgang, entree met garderobe, cv-bergruimte met een Remeha cv-ketel. De keuken/ pantry is voorzien van een combi-oven, een koelkast en een vaatwasser. 3 kantoorkamers met daglicht. Deze kantoorkamers zijn naar eigen idee in te richten. Verdiepingsvloer is voorzien van tapijt.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte is 176 m².
Begane grond 88m².
Verdieping 88m².

Ligging:
De bedrijfsruimte bevindt zich op de begane grond en op de 1e verdieping.
Bedrijventerrein "De Paardenmaat" nabij het centrum van Leusden.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid. Centraal in Nederland. In een mum van tijd ben je op de oprit van de A28, de A1 en de A12. Richting Utrecht, Amsterdam of het oosten van het land. Binnen enkele minuten ben je in het centrum van Leusden of Amersfoort.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurtermijn:
Huurtermijn 2 jaar / 3 verlengingsjaren / 5 verlengingsjaren.
Huurtermijn 5 jaar / 5 verlengingsjaren mogelijk.

Huurprijs aanpassing:
Jaarlijks per 1 april, conform CPI huishoudens, voor het eerst op 1 april 2022.

Huurprijs excl. btw:
Huurprijs € 1.470,00 excl. btw.
1 maand huur vooruit betalen en 3 maanden waarborgsom.

Zekerheidstelling:
3 maanden bruto huurverplichting of bankgarantie ten bedrage van 3 maanden huur.

VVE bijdrage:
Conform lidmaatschap VVE Grasdrogerijweg.

Huurovereenkomst :
Conform ROZ model.

Aanvaarding :
in overleg

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Parkeren:
Parkeren op eigen terrein.

Bestemming:
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente, dan wel via de website van www.ruimtelijkeplannen.nl

Specificaties

100 m²

bouwjaar 2015

bedrijventerrein

Download

Vergelijkbare bedrijfspanden

Wat is jouw huis waard?
Bereken de waarde binnen een paar minuten!