Zevenhuizerstraat 166

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

ONDER BOD | € 1.300.000,- k.k.

Specificaties

8 kamers

5 slaapkamers

10330 m²

1 badkamer

292 m²

bouwjaar 1680

Informatie

Deze karakteristieke rietgedekte BOERDERIJ met BIJGEBOUWEN is gelegen op een fantastische landelijke locatie in buurtschap "Zevenhuizen" tussen Amersfoort, Hoogland en Bunschoten. Een locatie waar ruimte, rust en privacy is gewaarborgd. Dit is dé ideale plek voor het houden van paarden, kleinvee en andere huisdieren. De boerderij is gelegen op een kavel van 10.330m² met op het perceel o.a. een vrijstaande schuur met paardenboxen en een grote loods met stallingsruimte voor vee, voor de auto of machines en gereedschappen. Naast de woning ligt een kleine weide en een paardenbak en achter het perceel ligt nog 4 weilanden voorzien van schrikdraad.

Bent u op zoek naar een woonboerderij met mogelijkheid voor het houden van paarden, pony's, schapen of ander kleinvee en hobbydieren? Bel Snel voor een afspraak voor bezichtiging. Wij laten je deze boerderij graag aan je zien.

Indeling:
Entree, royale hal met een plavuizenvloer, trap naar de verdieping, meterkast, toiletruimte en toegang tot de andere vertrekken. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Het is een sfeervolle L-vormige kamer met een houten karakteristiek balken plafond en een grote gezellige schouw met daaronder een houtkachel. Op de vloer liggen houten vloerdelen. Er is een schuifdeur naar een extra kamer. Deze kamer is bijzonder geschikt als kantoorkamer, lounge- of hobbyruimte.

Woonkeuken: De gezellige woonkeuken bevindt zich ook aan de voorzijde van het huis. Het is een dichte keuken die is geplaatst in een L-vormige opstelling en is voorzien van een keramische spoelbak met authentieke kraan, een schouw met daarin de afzuigkap en diverse inbouwapparatuur, waaronder: een een gaskookplaat, een combi-magnetron, vaatwasser en koel-vrieskast. De keuken heeft ruimte voor een grote eethoek, waar je gezellig kunt natafelen.

Vanuit de de grote hal zijn ook de 4 slaapkamers en badkamer bereikbaar. De badkamer is luxe ingericht en voorzien van een ligbad met whirlpool en handdouche, een douchecabine, vaste wastafel, badkamermeubel, toilet en design-radiator. Er is een bijkeuken met een lavet/wastafel en een toilet. De wasruimte is voorzien van een plavuizenvloer en aansluitpunten voor wasapparatuur.

1e verdieping: Voorzolder met veel bergruimte. De schoorsteen heeft nog een originele spekkachel. Aan weerszijde van de voorzolder zijn grote zolderkamers met bergruimte. Deze ruimtes zijn voor meer doeleinden geschikt, en zijn met gemak in te richten als slaap- of hobbykamer.

Woonunit: Naast de woning staat een extra woonunit met pantry en badkamer. De unit is in te richten als mantelzorgwoning maar is ook geschikt voor recreatief gebruik en/ of, is mogelijk een goed begin voor het opstarten van uw eigen Bed & Breakfast.

Stallen, loods/ schuur: Achter op het erf staat een schuur voorzien van paardenboxen en stalruimte voor kleinvee. In deze schuur is veel berg- en opslagruimte. Er is een grote loods met stallingsruimte voor de auto, fietsen en gereedschappen. En ook hier is stalruimte voor paarden of kleinvee.

Perceel: Het erf rond boerderij is verhard. Hierdoor is er ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Achter het erf ligt een groot weiland voorzien van een omheining /schrikdraad,. Deze weide is geschikt voor paarden, koeien en ander kleinvee. Naast de woning ligt ook nog een kleine groene weide en een paardenbak. Dus al met al ruimte genoeg voor paarden en allerlei huis-/ en hobbydieren.

Kenmerken:
Woonboerderij met schuur, loods, paardenbak en weiland.
* Perfecte plek voor het houden van kleinvee en huisdieren.
* Grote woonkamer met gezellige schouw met houtkachel.
* Woonkeuken met inbouwapparatuur.
* Luxe ingerichte badkamer.
* 4 slaapkamers met mogelijkheid voor extra kamers op de verdieping.
* Woonunit naast de woning is geschikt als mantelzorgwoning of voor recreatief gebruik.
* Achtergelegen weiland verdeeld in 4 weides voorzien van omheining met schrikdraad.
* Perceelgrootte 10.330m².
* Gelegen in het buitengebied "Zevenhuizen", nabij Amersfoort, het centrum van Bunschoten-Spakenburg en Hoogland.
* Centraal gelegen in het land.

Neem contact op

Specificaties

8 kamers

5 slaapkamers

10330 m²

1 badkamer

292 m²

bouwjaar 1680

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons