Stationsweg 375

SCHERPENZEEL

€ 840.000,- k.k.

Specificaties

13 kamers

10 slaapkamers

1368 m²

2 badkamers

258 m²

bouwjaar 1928

Informatie

Ben jij op zoek naar een bijzondere woning met mogelijkheden en vind je verbouwen geen probleem? Dan nodigen wij je graag uit voor een bezichtiging bij deze karakteristieke vrijstaande jaren-30 woning, gelegen op een ruime kavel aan de rand van het dorp Scherpenzeel. Laat al je woonwensen uitkomen met dit unieke pand.

Dit vrijstaande woonhuis genaamd "Zonnehof" is een voormalig particulier verzorgingstehuis met een totaal oppervlak van maar liefst 390 m². Met alleen al op de verdiepingen 10 slaapkamers, 4 wc’s en een bijgebouw van 85 m² (kantoor/bedrijf aan huis) biedt dit object vele mogelijkheden.
Dit grote herenhuis heeft de allure van een Engels landhuis. Het pand is gebouwd in 1928 en heeft behalve veel woonruimte, een groot trappenhuis met 2 bordestrappen met daarboven glas in lood ramen, grote dakoverstekken, veel ramen waarvan een aantal met originele luiken, oude paneeldeuren, vele inpandige kasten en hoge plinten, etc. Er zijn veel originele details aanwezig. Verder zijn er 2 grote balkons en is er een overdekt terras op de begane grond
De woning kun u geheel naar eigen idee aanpassen. Door de enorme ruimte zijn de mogelijkheden hiervoor ongekend. Wij laten je dit graag zien tijdens een rondleiding in dit authentieke pand.

Bijgebouw: Schuin achter de woning ligt een groot bijgebouw. Een voormalige garage van maar liefst 85m². Hierin is zowel de begane grond als de verdieping verbouwd tot een woonunit. En is daardoor bijzonder geschikt voor kantoor/bedrijf aan huis, mantelzorgwoning of je eigen B&B. In en achter het bijgebouw zijn verder nog een enkele grote opslag- en klusruimtes.

Tuin: En dan nog de tuin. Voor, naast en achter de woning ligt een fantastische tuin met bijzonder veel privacy. De voortuin met vrij uitzicht, heeft niveau verschillen en is voorzien van hagen en borders met verschillende bloemen en planten. Aan de zijkant van de woning is ruime parkeergelegenheid voor meerder auto's op eigen terrein en onder de carport. De achtertuin heeft een groot gazon en is omringd door grote hoge bomen, struiken en planten en daardoor biedt veel privacy. De tuin biedt onbeperkte mogelijkheden, maar is uiteindelijk ook een heerlijke plek om na het werk volop van je welverdiende rust te genieten.

Ligging: Aan de rand van het dorp Scherpenzeel met vrij uitzicht op het “Witte hek” en de weilanden. Gelegen aan de vroegere doorgaande weg van Utrecht naar Arnhem. Maar door de komst van de rondweg om Scherpenzeel nu rustige uitvalsweg van het dorp. De woning ligt op korte afstand van de winkels, scholen, sportfaciliteiten, restaurants en het "Kulturhus Breehoek" en binnen enkele autominuten bent u op de A12 richting Utrecht, Den Haag of Arnhem en bushaltes op ca 50/100 meter.

Kenmerken:
Royale vrijstaande woning met bijgebouw, schuur, overdekt terras en carport.
Deze woning dient te worden gerenoveerd en kan dus geheel naar eigen idee en stijl worden verbouwd en ingericht.
* Totale oppervlakte van de bebouwing is ca. 390 m².
258 m² woonoppervlakte, 13 m² inpandige ruimte, 34m² gebouw gebonden buitenruimte, 85m² externe bergruimte.
* Voorkamers met voormalige kamer-en-suite en inpandige kastruimte.
* Slaapkamer met deur naar zijtuin en badkamer op de begane grond.
* Kantoor-werkkamer en het overdekt terras.
* Extra kamer en toiletruimte.
* Grote woonkeuken met deur naar de tuin aan de achterzijde.
* Kelder met cv-opstelling.
* Totaal 8 kamers op de 1e en 2e verdieping.
* Zolderberging via vlizotrap bereikbaar.
* 2 grote balkons op de 1e verdieping
* Bijgebouw als woonunit/kantoor met begane grond (wc/douche) en 1e verdieping.
* 3 bergingen met opslag-/ en werk-/hobbyruimte.
* Heerlijke diepe tuin met optimale privacy.
* Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein aan de zijkant van de woning.
* Perceelgrootte 1.368m².
* Gelegen op een centrale ligging op korte afstand van alle faciliteiten.

Neem contact op

Specificaties

13 kamers

10 slaapkamers

1368 m²

2 badkamers

258 m²

bouwjaar 1928

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons