DUOKOOP

Kopen met Duokoop

Duokoop is de nieuwe manier om je huis te kopen. Door je huis te kopen met Duokoop passen er meer huizen in je budget en zijn de maandlasten vaak lager. Jij koopt het huis, gewoon met hypotheek en Duokoop koopt de grond. Hier betaal je dan een maandelijkse vergoeding voor.

Grond gebruik
Nu hoor ik je denken: Maar mag ik dan wel de grond gebruiken voor een boom of een schuurtje? Geen probleem! Je mag de grond gebruiken hoe jij wil.

Grond alsnog kopen
Je mag de grond erbij kopen wanneer je wil, maar dat hoeft niet! De prijs waarvoor je de grond kunt kopen is transparant, want die staat in vaste verhouding met de waardeontwikkeling van de woning.

Verhuizen
Als je de woning ooit weer wilt verkopen, kan de koper er voor kiezen het Duokoop-contract onveranderd over te nemen. De koper kan ook de volledige woning kopen, dan koopt hij het huis van jou en de grond van Duokoop. Geen zorgen dus over de verkoop van je huis. Vaak wordt een huis dat met Duokoop wordt aangeboden juist sneller verkocht.

Je kunt meer kopen

De maandlasten zijn lager

Je bent niet afhankelijk van een huurwoning

Korting op je hypotheek

Betaal een maandelijkse vergoeding die aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting

Je kunt je woning aanpassen/verbouwen zoals jij wil

Bereken hier jouw maximale koopsom.

Verkopen met Duokoop

Duokoop is er ook voor verkopers. Door je huis te verkopen met Duokoop bereik je meer potentiële  kopers. Omdat je dus met Duokoop meer vraag voor jouw woning creëert, is de kans ook kleiner dat je concessies hoeft te doen over de vraagprijs van je woning.

Maar…
krijg ik dan wel de volledige vraagprijs voor mijn huis? Ja zeker, want de koper koopt jouw huis en Duokoop koopt van jou de grond. Één en één is 2.. Geen maar dus.

Bereken hier hoeveel potentiële kopers je kunt bereiken.

Wil je een afspraak maken om je woning te verkopen met Duokoop? Geheel vrijblijvend komen we bij je langs.

Aankopen met Duokoop

Ook een huis aankopen met onze aankoopmakelaar behoort tot de mogelijkheden. Je hebt dan de keuze uit het gehele woningaanbod bij alle makelaars in jouw zoekgebied. Dat is veel he! Verder zijn er nog veel meer voordelen met een aankoopmakelaar.

Check het hier!

Interesse in een aankoopmakelaar met Duokoop en zou je graag een gratis adviesgesprek willen?

BENIEUWD WAT JE HUIS
WAARD IS?

Bereken de waarde binnen een paar minuten!

Wat is jouw huis waard?
Bereken de waarde binnen een paar minuten!