Hoe gaan wij om met de maatregelen?

Zing, vecht, huil, lach, bid, werk en bewonder! Dat zijn de woorden die sterk naar voren komen in de tijd waarin we nu leven. Zijn we beland in een film? Een film die wat mij betreft snel tot een goed eind mag komen! De hele wereld staat op zijn kop en tegelijkertijd proberen we door te gaan. Doorgaan op een manier die we niet gewend zijn, maar voor nu nodig om het corona virus in te dammen. Ons krijg je niet Snel klein en gaan daarom met volle moed én met maatregelen verder om jullie van dienst te zijn. Hoe gaan wij om met die maatregelen? Nou, zo:

1. Nieuwe verkopers krijgen de mogelijkheid om het verkoopgesprek d.m.v. videobellen te doen.

2. Ten alle tijden zorgen we voor een 1,5 meter afstand en geven wij geen handen. Of het nu gaat om een bezichtiging, taxatie of gewoon op kantoor!

3. De bezichtigingen gaan vooralsnog door. We plannen de afspraken wat ruimer, zodat er geen overlap is met volgende belangstellenden. Ook vragen wij de verkopers om de deuren in het huis zoveel mogelijk open te zetten, zodat we zo min mogelijk hoeven aan te raken.

4. We vragen om met max. 2 personen een woning te bezichtigen. Voel je je niet lekker of ben je verkouden? Graag de afspraak annuleren, dan plannen we gewoon een nieuwe!

5. Normaal gesproken gaan we mee naar de notaris voor transport van de woning en zit je al snel in totaal met 7 personen. Dat doen we nu niet, aangezien dit een formaliteit is en geen noodzaak. Tevens geven de verkopers een volmacht af, zodat ook zij niet aanwezig hoeven te zijn bij de notaris.

Wij nemen nog steeds woningen in de verkoop of helpen je graag met het vinden van een woning! Twijfel je en wil je advies?

Neem even contact met ons op

, dan maken we samen een plan.

WIL JIJ JE
HUIS VERKOPEN?

Whatsapp ons