NIEUWBOUW

Abel Tasmanstraat | Bunschoten-Spakenburg

Een kleinschalig nieuwbouwproject aan de Abel Tasmanstraat te Bunschoten. Het nieuwbouwproject betreft 2 vrijstaande en 4 twee-onder-één-kapwoningen. De woningen worden gebouwd met hoogwaardige bouwmaterialen en krijgen een luxe uitstraling met erker. Met deze nieuwbouwwoningen ben je klaar voor de toekomst: de woningen zijn zeer energiezuinig, krijgen een eigen warmtepomp met grondboring (WKO) en zonnepanelen. Daarnaast zijn de woningen volledig in te delen naar de wensen van kopers zodat je er echt jouw droomwoning van kan maken. Alle woningen hebben een royaal woonoppervlak en een geïsoleerde aanbouw die bijzonder geschikt is voor kantoorruimte of salon aan huis. De woningen liggen op ruime percelen en hebben allen 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.

6 woningen
Woonoppervlakte van 169-190m²
Perceeloppervlakte van 395-747m²
Koopaanneemsom € 779.000,- tot € 955.000,-

Parkrand Fase 3 | Leusden


Nog enkele woningen beschikbaar!
In de derde fase van Parkrand Leusden komen 4 royale appartementen en 12 bijzondere parkwoningen. In de derde fase van Parkrand Leusden woon je in het groen, tegen het park van Princenhof. Een heerlijke plek, waar je een frisse ochtendwandeling maakt, gezellig de eendjes voert of heerlijk geniet van de avondzon. Parkrand is onderdeel van de transformatie waarin Princenhof zich van kantorenpark ontpopt tot een bloeiende plek om te wonen, werken en recreëren. De woningen en appartementen zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens super duurzaam! Parkrand Leusden is geheel all-electric. De platte daken liggen vol met PV-panelen. Deze PV-panelen zorgen in combinatie met de duurzame installaties voor een zeer duurzame woning, goed voor het milieu en voor je portemonnee.

12 woningen en 4 appartementen
Woonoppervlakte van 104-149m²
Perceeloppervlakte van 118-137m²
Koopaanneemsom € 495.000,- tot € 615.000,-

Meer informatie

Princenparc | Leusden

Nog enkele woningen beschikbaar!
Heb je altijd al royaal willen wonen in het groen? Op een prachtige locatie aan de Kastanjelaan in Leusden worden 38 riante woningen gerealiseerd in het lommerrijke plan Princenparc. Een uniek en duurzaam woonconcept met een buitengewoon luxueuze en natuurlijke uitstraling. De woningen liggen heerlijk rustig aan een park, waardoor je je direct thuis voelt! Alle woningen zijn voorzien van een lucht-water warmtepomp, mechanische ventilatie met warmteterugwinning, triple glas en vloerverwarming op de 1e en 2e verdieping (verwarmen en koelen). De badkamer wordt standaard geleverd met wastafel en hangend toilet. Al het sanitair is van Villeroy & Boch.

38 woningen
Woonoppervlakte van 137-220m²
Perceeloppervlakte van 100-212m²
Koopaanneemsom € 520.000,- tot € 875.000,-

Meer informatie

SUCCESVOL VERKOCHT:

Rengerspark | Bunschoten

Rengerspark is het vierde eiland van Rengerswetering en ligt -net als de andere eilanden- op een unieke locatie aan de rand van Bunschoten-Spakenburg. Rust, ruimte en natuur worden hier gecombineerd met gezellige ontmoetingsplekken voor jong en oud. Hierdoor geniet je optimaal van de voordelen van wonen en leven in het buitengebied zonder dat je overal ver vandaan woont.

79 woningen
Koopaanneemsom € 220.000,- tot € 505.000,-

Huis verkopen?
Doe de verkooptest!

Whatsapp ons