Taxatie

Heb je net een huis gekocht of wil je juist gaan verbouwen? Wil je graag je hypotheek oversluiten of zit je midden in een echtscheiding? Wij helpen je hiervoor graag aan een taxatierapport.

Offerte aanvragen

Waar heb je een taxatie voor nodig?

Een taxatierapport is één van de belangrijkste schakels voor het verkrijgen van een financiering bij de aankoop van je nieuwe huis. Maar ook als je je hypotheek wilt oversluiten of je huis wilt verbouwen of verduurzamen is een goed onderbouwd taxatierapport de sleutel om bovenstaande mogelijk te maken.

Duurzaamheid

De woningwaarde van je woning neemt toe naarmate het energielabel gunstiger wordt. Het loont dus om je woning te verduurzamen. Allereerst voor je eigen portemonnee, om de maandelijkse energie uitgaven te verlagen. Maar ook om de woning in de toekomst makkelijker te verkopen.

Wil je gaan investeren om je woning te verduurzamen? Je zou naar verbeteringen kunnen kijken als vloer-, dak-, gevel- of spouwmuurisolatie. Ook zonnepanelen dragen direct bij aan verbetering.

Deze investeringen kunnen in sommige gevallen hoog oplopen. In dat geval kan je er ook voor kiezen om je hypotheek te verhogen. Voor het verhogen van een hypotheek heb je een taxatierapport nodig.

Wat kan Snel ERA Makelaars voor je betekenen

Wij zijn een kantoor met 5 gecertificeerde NVM taxateurs die honderden NWWI gevalideerde taxatierapporten per jaar uitbrengen en daarmee een zeer deskundige en betrouwbare partij met gedegen kennis van de markt om je woning op de juiste marktwaarde te taxeren.

  • itemBelangrijke schakel voor financiering
  • itemNWWI gevalideerde taxatierapporten
  • itemBinnen enkele werkdagen in huis
  • item5 gecertificeerde NVM Makelaars
  • itemDeskundig & Snel
  • itemBel voor een vrijblijvende prijsopgaaf

Een deskundig en kwalitatief taxatierapport

Met 5 gecertificeerde taxateurs kunnen wij binnen enkele dagen een NWWI gevalideerd taxatierapport aanreiken zodat je snel verder kunt met de aanvraag van je financiering.

Snel, deskundig en een marktconforme prijs is wat wij je kunnen bieden.

Taxatierapport aanvragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op. Of bel naar ons kantoor voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Laat jouw woning door ons taxeren;
snel een kwalitatief taxatierapport.

Wij plannen graag een gratis taxatiegesprek met je in. Een persoonlijk gesprek waarin we luisteren naar jouw situatie en inzicht bieden. We geven je graag duidelijkheid. Een marktconforme prijs voor jouw woning. Zodat je weet waar je aan toe bent.

Offerte aanvragen

WAT KLANTEN ZEGGEN

Het contact met Snel makelaars verliep professioneel en plezierig (met meerdere medewerkers). Wij hebben Snel zeer zakenkundig ervaren! Dank Snel.

Dhr. van Opdorp

Wij komen graag bij je langs voor een taxatie

Laat jouw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact
met je op om een afspraak te maken bij jou thuis.

Whatsapp ons