Over Snel Era Makelaars

Voor de meeste mensen is een woning kopen of verkopen een grote stap in hun leven. Dat maakt de makelaardij ook zo’n mooi vak. Daarom gaan we er elke dag voor. Voor de beste prijs, de beste match, de beste samenwerking. En natuurlijk voor blije klanten.

Wij nemen ons werk serieus. We begrijpen hoe belangrijk je woning voor je is. Het proces van verkoop of aankoop kan gepaard gaan met vragen en twijfels. Wij bieden je ondersteuning en inzicht. We zijn er om je droom waar te maken én teleurstellingen te voorkomen. We vertellen over de plussen en de minnen. We kijken met je naar de woning en de locatie. Naar de mogelijkheden en onmogelijkheden. We kennen de markt en de regio.


Eigen aanpak

Wij doen het graag nét even anders. Daarom leveren wij een online bezichtigingsmogelijkheid in de vorm van een zelfgemaakte, unieke video. Daarnaast benutten we de mogelijkheden van social media ten volle en zorgen we dat offline en online marketing goed op elkaar afgestemd zijn.


Groot netwerk

Wij zijn aangesloten bij NVM en ERA. ERA is een formule die wereldwijd actief is. Ons kantoor bevindt zich in de top 10 van best presterende ERA Makelaars in Nederland.


Persoonlijk contact

Ook – of misschien wel juist – in dit moderne, digitale tijdperk hebben mensen behoefte aan persoonlijk contact. Daarom zijn we altijd goed bereikbaar. Je kan ons kantoor bellen, mailen en whatsappen. Ook in het weekend. Wij zijn er als je ons nodig hebt.

Het proces van verkoop of aankoop kan gepaard gaan met vragen en twijfels. Wij bieden je ondersteuning en inzicht. We zijn er om je droom waar te maken én teleurstellingen te voorkomen.

Maak kennis met ons team

Deze man zal je nooit gestrest zien en is altijd positief. Hij is gek op zijn zoontje Joep en je vindt hem wekelijks op het voetbalveld, waarbij de derde helft natuurlijk niet mag ontbreken. Kay is verantwoordelijk voor de aan- en verkoop van woningen en bedrijfsmatig vastgoed. Met heel veel plezier ontmoet hij bijna dagelijks nieuwe mensen en adviseert ze erg graag.

Kay Koelewijn

Makelaar/Taxateur

Een eerlijk en hardwerkende levensgenieter. Haar gezin op de eerste plek, maar lekker eten en een avond borrelen met vrienden is ze ook zeker voor te porren. En reken maar, dat is gezellig! Als tiener kwam ze hier al in dienst en kijk waar ze nu staat. Helianne geniet ontzettend van haar vak. De afwisselende en vele contacten met mensen doet het hem. Van bezichtigingen tot onderhandelingen voeren, geen dag is voor haar hetzelfde.

Helianne De Graaf-Willemsen

Makelaar/Taxateur

El patron en een echte ondernemer in hart en nieren. Hij springt zo nu en dan op zijn mountainbike en crost door de bossen of in de polders, gewoon ergens waar geen mens te bekennen is. Zijn hartje gaat sneller kloppen van koken en bbqen. Nog niet gesproken dat hij zich af en toe ook nog in een boek wurmt. Maar Gerrit leeft voor zijn gezin én het makelaarsvak; “Het mooiste vak wat er bestaat”. In 2001 erin gerold, 2003 mede-eigenaar en in 2008 (ja écht, zo snel kan het gaan) eigenaar van Snel ERA Makelaars.

Gerrit Willemsen

Makelaar/Taxateur

Albert is een betrouwbare en stabiele factor zowel met zaalvoetbal, als in het werkveld. Deze ervaren bemiddelaar is een rasechte en realistische Amersfoorter met een goede dosis humor. Hij helpt je graag verder met het aankopen en verkopen van jouw (t)huis. Met zijn 30 jaar aan werkervaring heeft hij een bak kennis om jou bij te staan.

Albert van de Wetering

Makelaar/Taxateur

Familie en vrienden zijn hem alles. Hij heeft ontzettend gevoel voor humor; een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Dat het een vrolijkerd is, mag ook zeker gezegd worden.. behalve als zijn cluppie Ajax of Eemdijk verliest. Een echte fanatiekeling als het om voetbal gaat, waarbij de derde helft ook een grote rol speelt. Peter-Jan werkt sinds 2019 bij ons en is druk bezig met zijn opleiding tot makelaar. Hij vindt het een uitdagend vak en doet er alles aan om alle zorgen van de klanten uit handen te nemen.

Peter-Jan Prins

Kandidaat makelaar

Over creatief gesproken, dit is me er eentje hoor. Of het nu gaat om schilderen of boetseren van portretten, ze doet het allemaal! Daarnaast is ze is een échte Leusdenaar en kan je haar geregeld in het theater vinden. Willy is betrouwbaar, zorgzaam en een administratieve duizendpoot. Ze vindt de gevarieerde werkzaamheden en de omgang met mensen erg leuk aan haar werk. Dat geloof je ook zeker als je weet hoelang ze hier al werkt.

Willy Blom

Binnendienst medewerker

Een echt familiemens, haar gezin staat op nummer 1. Ze is altijd vrolijk en behulpzaam. Je zult haar door de straten van Leusden tegen kunnen komen, want voor de ontspanning fietst en wandelt ze regelmatig of gaat ze lekker naar de sportschool. Nicole werkt sinds 2018 bij Snel en vindt de combinatie binnen- en buitendienst erg leuk en veelzijdig en vooral in zo’n gezellig team!

Nicole Steenwijk

Assistent Makelaar

Eva is een gezellige en sociale meid die precies weet wat ze wil. Eva is sinds januari bij ons in dienst en naast werken is ze hard bezig met het behalen van haar certificaten.
Naast werken en leren zijn familie en vrienden heel belangrijk voor haar en maakt ze graag wat tijd vrij voor een drankje in de stad. Het werk vindt ze zo leuk vanwege de wisselende werkzaamheden en mensen kunnen helpen bij een grote volgende stap

Eva Zijlstra

Binnendienst medewerker

Whatsapp ons