Huis aankopen?

Vis je steeds achter het net?

Schakel dan een aankoopmakelaar in. Maar wat doet hij dan? Nou, een aankoopmakelaar is er voor jou als koper. Hij staat je bij tijdens het kopen van jouw droomhuis. De verkoopmakelaar doet immers hetzelfde, maar dan voor de andere partij. We hebben verschillende opties waar je gebruik van kunt maken: Onze Full-Service of maak het jezelf iets makkelijker met onze Deeldiensten.

Gratis aankoopgesprek plannen

Waar moet je opletten bij het kopen van een huis?

Let bij het kopen van een huis niet alleen op de ruimtes, maar kijk ook naar het onderhoud van de woning. Welke kosten kan je nog verwachten? En kijk daarnaast ook naar de omgeving, een locatie van een huis kan je namelijk niet veranderen. Dan is er ook nog een verschil tussen het kopen van een huis of een appartement. Ben je van plan om een appartement te kopen? Check bij de verkoper of makelaar of de Vereniging van Eigenaren actief is. Banken verstrekken geen hypotheek voor appartementen met een slapende of niet-actieve VvE. Informeer welke bijkomende kosten je nog kunt verwachten: hoe hoog is de VvE-bijdrage (servicekosten) en wat valt hieronder? Welke onderhoudswerkzaamheden staan er op de planning en wordt hier elke maand voldoende geld voor gereserveerd?

  • itemKennis van ons werkgebied
  • itemEen aankoopmakelaar geeft je een streepje voor bij de verkoper
  • itemKom beslagen ten ijs dankzij ons advies
  • itemJouw persoonlijke klankbord
  • itemWij weten vaak welke woningen op de markt komen
  • itemBehaal de eerste voorsprong voordat huizen op Funda staan

Hoe kunnen wij je helpen bij het aankopen van een huis?

Wij gaan met je mee tijdens de bezichtiging en geven je informatie over de staat van de woning, wij geven advies bij verbouwingen, controleren de VvE stukken, hebben informatie over de omgeving en nog belangrijker: wij zij jouw klankbord bij één van de belangrijkste beslismomenten in je leven.

En ook niet heel onbelangrijk in deze huidige markt, wij ontvangen het aanbod voordat het op Funda staat en daarmee heb je dan al gelijk de eerste voorsprong.

Kennismaken?

Leuk! Wij hebben de koffie voor je klaar staan. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende afspraak of offerte. Bellen mag natuurlijk ook.

Wij laten je kennismaken;
met jouw droomhuis!

Wij nemen ons werk serieus. Het proces van een huis aankopen kan gepaard gaan met vragen en onzekerheid. Wij bieden je daarin graag ondersteuning en inzicht. We laten je graag kennismaken met jouw droomhuis en de locatie. We kennen de markt en de regio als geen ander.  wij zij jouw klankbord bij één van de belangrijkste beslismomenten in je leven. Wij zijn jouw klankbord bij één van de belangrijkste beslismomenten in je leven. Een geruststellend gevoel.

Gratis aankoopgesprek plannen

WAT KLANTEN ZEGGEN

Zeer kundig, heel persoonlijk, uiterst prettig. Met veel kennis van de situatie. En met goed advies.

Dhr. Terlouw

Heb je al een huis op ‘t oog of een vraag? Neem contact met ons op!

Laat jouw contactgegevens achter en je hoort snel van ons.

Whatsapp ons