PARTNERS

Profin Financiële en Assurantieadviseurs

Inmiddels hebben meer dan 5.000 particuliere relaties en ruim 500 MKB-bedrijven de weg naar ons kantoor gevonden. Gedreven door een persoonlijke benadering met een visionaire blik op de toekomst staan wij dagelijks naast onze gewaardeerde relaties om hun te begeleiden in een breed scala van financiële- en verzekeringsvraagstukken. Geen wollige taal en loze beloftes maar recht voor zijn raap.

Banken en verzekeraars voldoen al jaren niet aan het verwachtingspatroon van de consument. Deze organisaties zijn de laatste decennia marketing gedreven en houden steeds minder rekening met u als cliënt. Talloze financiële producten hebben het levenslicht gezien en vervolgens tot niets geleid. De woekerpolis is wat dat betreft het meest bekende voorbeeld. Met als gevolg vele teleurgestelde consumenten.

Profin is één van de eerste organisaties die zich ingezet heeft voor transparante financiële producten en voert al jaren discussie met diverse verzekeraars om tot meer openheid richting consument te komen. Zo langzamerhand begint het licht te dagen maar we hebben nog een lange weg te gaan.

Persoonlijke en open benadering is bij Profin wel vanzelfsprekend. Wij dagen u graag uit om het zelf te ervaren!

Parketstudio “De Haven” is een begrip als het om mooie kwaliteitsvloeren gaat. In de uitgebreide showroom in Bunschoten-Spakenburg vindt u een breed assortiment met prachtige vloeren met een oplossing voor elk interieur. Alles wordt geleverd en gelegd onder CBW garanties, de branchevereniging waar alle erkende woonwinkels bij aangesloten zijn.

U kunt als doe-het-zelver bij ons terecht of uw vloer snel en vakkundig laten leggen door ons eigen team van ervaren vloerenleggers.
Is uw vloer toe aan een opknapbeurt of heeft u schade, wij brengen uw vloer terug in de oude staat.

Ook uw vragen over vloerverwarming in combinatie met parket is voor Parketstudio geen probleem.

Wat uw wensen ook zijn, onze medewerkers staan voor u klaar met hun jarenlange vakkennis. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten.

Parketstudio “De Haven”
Haarbrug 3
3751 LM Bunschoten-Spakenburg
t. 033 298 58 88

Schildersbedrijf Blom | sinds 1976 vakmannen uit de regio!

Al meer dan 30 jaar werken wij met veel ‘vakplezier’ in de regio Nijkerkerveen, Nijkerk, Hoevelaken, Achterveld, Leusden, Amersfoort en omstreken.

Binnen- en buitenschilderwerk, spuittechnieken, stuc- en sierpleisterwerk, enkele en isolerende beglazing, behangen, houtrotreparatie en -preventie, ventilatieroosters of kleuradvies? Bel of mail ons gerust!

Met kleurrijke groet,

Team Schildersbedrijf Blom

Schildersbedrijf Blom
Buntwal 2A
3864 MZ Nijkerkerveen
033-2540562 | 06-5336189

Wilt u een afspraak maken of heeft een u een vraag? Ga dan naar onze website en vraag een offerte aan: www.schildersbedrijfblom.nl

Klusbedrijf Jaap van Dijk verzorgt echt alles in en om uw woning!

Al ruim 7 jaar klussen wij aan woningen en bedrijfspanden. Wij kunnen alles voor u regelen omdat we veel samen werken met specialisten in elk vakgebied.
Grote en kleine verbouwingen, het kan allemaal: complete aanbouw, badkamer, toilet, dakkapellen enz. Maar ook voor kleine klusjes zoals het afhangen van deuren of herstellen van gescheurde voegen, in de tuin de bestrating aanleggen of een schutting plaatsen.

Kijk  op onze website voor inspiratie: http://klusbedrijfjaapvandijk.nl/projecten/

Wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons via onze contactformulier of bij urgente zaken bel 06 17 34 54 54

Van ontwerp tot realisatie van uw droomtuin.
Hoveniersbedrijf Hans Knol BV: specialist in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Met inzicht, professionaliteit, creativiteit en met liefde voor de tuin, realiseren wij uw wensen.

Aanleg

Aan de hand van het ontwerp verzorgt ons bedrijf de gehele aanleg rondom woning. Van de beplanting tot de bestrating, van waterelementen tot de schutting: Wij verzorgen het allemaal.

Tuinonderhoud

Gaat het nu om de hele tuin of alleen om een voor- of najaarsbeurt, het snoeien van een boom of het knippen van de haag, u kunt voor alles bij ons terecht. Jaarcontracten voor het hele jaar of alleen een enkele onderhoudsbeurt, wij zijn u graag tot dienst.

Dealer Woodvision en Hillhout
Wij zijn dealer van Woodvision en Hillhout. Voor deze producten kunt u kijken op onze webshop: www.tuinvoordeelwinkel.nl.

Bij Snel ERA Makelaars verzorgen wij de verkoopstyling waardoor de foto’s van de woningen plaatjes zijn die zo een magazine in kunnen. De opdrachtgevers van Snel ERA Makelaars weten op deze manier precies wat hen te wachten staat tijdens de fotoshoot. Welke zaken moeten aan de kant, hoe creëer je de beste ruimte, welke opstelling voor het meubilair is het beste en welke details geven nou net die sprankeling in de ogen van de zoekers. Prachtige foto’s zijn het resultaat!

Ook als je een nieuwe woning hebt gekocht ben je bij Hiep Hiep Huis op het juiste adres. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor interieuradvies. Zo heeft de één behoefte aan compleet interieuradvies op maat, de ander heeft nét dat zetje in de rug nodig om op gang te komen en weer een ander wil juist zijn of haar eigen stijl ontdekken zodat het hele huis 1 geheel is of heeft wat meer inspiratie nodig voor 1 bepaalde ruimte in de woning. Met onze hulp is een stralend interieur gegarandeerd!

We doen niet alleen aan interieurstyling, wij bieden ook leuke, creatieve workshops aan, waaronder moodboard maken. Ook schrijven we veel blogs, zodat jij altijd up-to-date blijft van alle woontrends en elke dag veel wooninspiratie op kan doen.

Extraatje: de website beschikt ook over een shop waar we allerlei leuke posters verkopen. Deze posters geven een persoonlijk en uniek tintje aan je interieur en zijn in te lijsten in onze mooie frames, maar je kan ze ook met leuk tape op de muren plakken.

 

Neem eens een kijkje op onze website: www.hiephiephuis.nl

Hiep Hiep Huis   |   06 – 1334 1734   |   info@hiephiephuis.nl

HeHa Meubelen de meubel-stoffeerderij voor Amersfoort, het Gooi en omstreken.

Meubelstoffering – Reparatie – Verkoop – Service
T 033 4451200
E info@hehameubelen.nl
I www.hehameubelen.nl

HeHa Meubelen aan de Meerkoet 80 in Bunschoten staat al meer dan 15 jaar garant voor kwaliteit en vakwerk.
Meubelstoffering, boot-en projectstoffering, reparatie van uw zitmeubelen, en verkoop van meubelen.
Sinds oktober 2015 mag HeHa Meubelen het kwaliteitslogo 5-sterrenspecialist voeren.
Dit staat voor:

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Bezoek onze website: www.hehameubelen.nl en laat u inspireren.

Of bel voor een vrijblijvende offerte: 033 445 12 00

 Jan van de Pijpekamp glasservice / Leusden

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van glas. Of dit nu gaat om het vervangen van glas in uw totale woning of het vervangen van 1 ruitje in uw voordeur

Dit kunnen wij snel en vakkundig voor u verzorgen.
Ook zijn wij snel ter plekke in geval van inbraakschade en/of vandalisme op glasgebied. (dag/nacht)

U kunt ons altijd bellen voor een vrijblijvende offerte of advies.
Bel: 06 2062 4651 of kijk op: www.pijpekampglasservice.nl

HUIS VERKOPEN?
DOE DE VERKOOPTEST

Whatsapp ons