Nijverheidsweg-Noord 130

AMERSFOORT

€ 550,- p/m.

Specificaties

81 m²

bouwjaar 2005

bedrijventerrein

Informatie

NIJVERHEIDSWEG-NOORD 130 12 te AMERSFOORT

Representatief kantoorpand met pantry op de 1e verdieping (81m2)! Het kantoorpand is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw.

Indeling: entree, hal en trap naar 1e verdieping. Grote open ruimte met aan 1 zijde ramen en een lichtstraat in het midden van de ruimte dus volop lichtinval. Er is een pantry aanwezig en er kan gebruik gemaakt worden van de toiletruimtes op de begane grond. Goed om te weten is dat het kantoor ook airconditioning heeft.

Locatie: Het kantoor is gelegen op bedrijventerrein "De Isselt" met een goede bereikbaarheid zowel met eigen- als openbaar vervoer. De directe aansluiting vanaf de Amersfoortseweg naar de A1 en knooppunt Hoevelaken geeft een goede verbinding met de A28 (Utrecht - Zwolle). De ideale plek dus voor je eigen bedrijf!

Parkeren: Er zijn 3 parkeerplaatsen voor eigen gebruik en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Huurtermijn: in overleg.
Huurprijs € 550,00 per maand (exclusief btw)
Servicekosten: € 135,00 per maand (exclusief btw)

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie bedraagt 6 maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde
criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt
gecompenseerd.

Indexering: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumenten-prijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor onroerende Zaken (ROZ) 2003, inclusief de algemene bepalingen.

Specificaties

81 m²

bouwjaar 2005

bedrijventerrein

Vergelijkbare bedrijfspanden

Whatsapp ons