De Drie Morgen 13

We hadden interesse in een woning die bij Snel ERA Makelaars te koop stond. Gelijk hebben we een afspraak gemaakt voor een bezichtiging en raakten in gesprek over onze eigen woning. Naar aanleiding hiervan hebben wij gratis en vrijblijvend een afspraak gemaakt voor een waardebepaling. Toen de makerlaar bij ons kwam voor de waardebepaling, hebben we een erg goed gesprek gehad. Zijn overredingskracht heeft ervoor gezorgd dat we de knoop door durfden te hakken om ons huis te koop aan te bieden en echt de stap te zetten om te gaan verhuizen.

We hebben maar met 1 makelaar contact gehad en dat was Snel ERA. Het voelde vanaf het begin van het proces al prettig en fijn! De kennis en deskundigheid van de makelaar was erg geruststellend. Het contact verliep op verschillende manieren; via telefoon, email of face to face. Tevens was de presentatie van ons huis overzichtelijk en duidelijk. Vooral de video was een mooie aanvulling.

Terugkijkend op onze woningverkoop en aankoop, is het verrassend hoe gemakkelijk en snel alles is verlopen. We genieten van ons nieuwe huis, alsof het nooit anders is geweest! We hebben erg plezierig samen gewerkt met makelaar Tim en de energie en het enthousiasme van het jonge team van Snel Era was zeer prettig om mee te werken. Deze makelaar zouden we volgende keer zeker weer inschakelen!

BENIEUWD WAT JE HUIS
WAARD IS?

Bereken de waarde binnen een paar minuten!

Whatsapp ons