Essenlaan 17

‘Via het internet zijn we in contact gekomen bij Snel ERA Makelaars. Toen wij telefonisch een vrijblijvende kennismaking hebben ingepland werd er enthousiast gereageerd en in dezelfde week werd de afspraak nog ingepland. De kennismaking met Henk was vanaf het begin erg prettig. Geen lange verhalen of poespas maar gelijk duidelijkheid wat we van hem konden verwachten. Omdat mijn vriend er de eerste keer niet bij kon zijn, is Henk nog voor een 2e keer langs gekomen voor een kennismaking.

We hebben in totaal 3 makelaars op gesprek laten komen, maar hadden de fijnste klik met Henk. Het contact was erg duidelijk. Dit was dan ook direct de doorslag dat wij voor Snel ERA Makelaars hebben gekozen. Het contact met de makelaar liep op verschillende manieren. Net afhankelijk van wat handig was. Tevens was de presentatie van onze woning erg helder.

De fotograaf kwam op een dag dat het slecht weer was. Er werd gelijk een andere dag ingepland om de buitenfoto’s te maken. Dit vonden wij echt heel erg prettig omdat dit ons het gevoel gaf dat de foto’s door Snel net zo belangrijk is, als voor ons. De fotograaf liet op de dag zelf ons de foto’s zien. Hierdoor kregen wij gelijk een beeld van hoe het is geworden en konden wij aangegeven of het naar onze wensen was.

Verder willen wij nog graag kwijt dat wij het erg fijn vonden dat wij tijdens de bezichtigingen op vakantie konden en dat Henk alle zorgen voor ons opnam! Wij zouden de volgende keer zeker weer Snel ERA Makelaars inschakelen en/of aan onze vrienden en familie aanbevelen.’

BENIEUWD WAT JE HUIS
WAARD IS?

Bereken de waarde binnen een paar minuten!

Whatsapp ons