Van de Lagemaathof 7

Aanvankelijk hadden we een andere, ons bekende, makelaar gekozen, maar door onze vakantieplannen kon de taxatie daar niet tijdig gedaan worden, zo kwamen we bij Snel ERA Makelaars terecht. Het eerste contact was gelijk heel prettig en direct.

De brochure en de info voor Funda over de woning zijn zorgvuldig en mooi uitgevoerd en eigen inbreng daarbij werd op prijs gesteld. Helaas zijn de foto’s genomen op een regenachtige dag, waardoor de fotopresentatie van de foto’s buitenshuis tegenvielen. Door de eigen fotograaf van Snel, zijn later opnieuw prachtige foto’s gemaakt. Tijdens het hele verkoopproces waren er korte lijntjes en hadden we goed contact via e-mail, telefoon en persoonlijk contact. Van elke bezichtiging kregen we telefonisch van Gerrit of per e-mail van Helianne een verslag.

Makelaar Gerrit Willemsen had een professionele, prettige, accurate aanpak en schakelde op juiste moment naar inschrijvingen, waardoor wij erg succesvol ons huis hebben verkocht! Daarnaast ook onze complimenten voor het team van Snel. Het was merkbaar dat iedereen meewerkte om tot een goed resultaat te komen, er werd snel gereageerd op vragen en ze zijn altijd positief en vriendelijk! We zouden Snel ERA Makelaars voor een volgende keer zeker weer inschakelen.

BENIEUWD WAT JE HUIS
WAARD IS?

Bereken de waarde binnen een paar minuten!

Whatsapp ons