Blokkenmakerssteeg 2b

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

Verhuurd

Specificaties

3 kamers

2 slaapkamers

0 m²

1 badkamer

118 m²

bouwjaar 2006

Informatie

Appartement TE HUUR van ca. 110 m² met een dakterras van 17 m² in het centrum van Bunschoten-Spakenburg direct aan het Spuiplein! Dit appartement gelegen op de 2e verdieping beschikt over 2 slaapkamers.
Begin 2023 zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd. De wanden, plafonds en kozijnen van het appartement zijn in zijn geheel geschilderd, daarnaast is de vloer opnieuw gestoffeerd.
De berging op de beganegrond biedt voldoende ruimte voor het opslaan van je spullen en de fietsen.
Parkeren is op nabij gelegen openbaar parkeerterrein.

Locatie:
De ligging van dit appartement in het centrum van Spakenburg is op loopafstand van alle voorzieningen. Denk hierbij aan een supermarkt, horecagelegenheden, sportfaciliteiten en nog zoveel meer!

Indeling:
Beganegrond: gezamenlijke entree met trapopgang naar de 1e en 2e verdieping, inpandige berging; Eerste verdieping: gang met trapopgang naar de 2e verdieping en toegangsdeur naar appartement op de eerste verdieping;
Tweede verdieping: entree, toegang naar het op het zuiden gelegen dakterras, toilet, 2 slaapkamers van ca. 18 m² en 9 m², badkamer van ca. 6 m² met douchecabine, twee wastafels en een aansluiting voor de wasmachine, cv-berging, royale woonkamer met open keuken (ca. 62 m²) met een schitterend uitzicht op het Spuiplein.

Algemene informatie:
- Huurprijs is exclusief gas, water en elektra;
- Huisdieren niet toegestaan;
- Gunning verhuurder;
- Waarborgsom 2 maanden;
- De woning is te huur voor 2 jaar, daarna is onbepaalde tijd bespreekbaar;
- Direct beschikbaar;
- Servicekosten € 45,00 per maand voor o.a. onderhoud en stroomverbruik centrale ruimten.

WEBSITE, BROCHURE, TEKENINGEN, PLATTEGRONDEN EN ARTIST IMPRESSION
De getoonde tekeningen geven een impressie van het appartement. Het is met recht een artist impression. De reële kleuren van gevels, kozijnen etc. kunnen wat afwijken. Aan de tekeningen kunnen, ondanks alle zorgvuldigheid die we nagestreefd hebben, geen rechten worden ontleend.
Daar waar u in de tekeningen en plattegronden inventaris of andere roerende zaken getekend ziet, geven deze uitsluitend een mogelijke plaats aan voor uw eigen inrichting van het appartement. Zij worden uiteraard niet geleverd.

Neem contact op

Specificaties

3 kamers

2 slaapkamers

0 m²

1 badkamer

118 m²

bouwjaar 2006

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons