De Wevershilt 3333a

LEUSDEN

€ 269.500,- k.k.

Specificaties

2 kamers

1 slaapkamer

0 m²

1 badkamer

60 m²

bouwjaar 1983

Informatie

Te koop een appartement in verhuurde staat.
Gelegen aan De Wevershilt boven winkelcentrum 'De Hamershof' in Leusden. (mogelijkheid om 2 naastgelegen appartement te kopen (zie onder).

De Hamershof is in 2019 volledig gerenoveerd waarbij o.a. de raamkozijnen van de appartementen zijn vernieuwd en voorzien van HR++ glas en de gevelbeplating zijn vervangen voor onderhoudsarme beplating. Het centrum ligt op korte afstand van de snelwegen richting Utrecht, Amsterdam, Zwolle en openbaar vervoer. Rondom het centrum is voldoende parkeergelegenheid waarvan 2/3 met blauwe zone.

De indeling is als volgt:
Gezamenlijke entree, portiek met meterkasten en toegang tot de appartementen.

Appartement 1, huisnummer 33: entree, inpandige berging, aparte toiletruimte en toegang tot de badkamer. De badkamer heeft een douche, wastafel en aansluiting voor een wasmachine. De woonkamer heeft een laminaatvloer en heeft bijzonder veel lichtinval door de grote raampartijen over de hele breedte van de kamer én daardoor heb je ook leuk uitzicht over het winkelcentrum. De open keuken is in een rechte opstelling en is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een magnetron. De ruime slaapkamer heeft ook een grote raampartij over de hele lengte dus ook hier volop lichtinval. Op de vloer ligt een nette laminaatvloer.

Appartement 2, huisnummer 33A: entree, inpandige berging en een aparte toiletruimte. De badkamer heeft een douche, wastafel en aansluiting voor een wasmachine. De woonkamer heeft een laminaatvloer en een gezellige erker waardoor je ook leuk uitzicht hebt over het winkelcentrum én veel lichtinval in de woonkamer. De open keuken is in een rechte opstelling en is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een magnetron. De ruime slaapkamer heeft een nette laminaatvloer en een vaste kast.

Kenmerken:
* Beleggingspand
* 2 appartementen in verhuurde staat. (1 appartement komt over 1,5 jaar vrij.)
* Blokverwarming
* Elektrische boiler
* Energielabel E
* Gelegen boven winkelcentrum 'De Hamershof'
* Op korte afstand van snelwegen en openbaar vervoer
* Aanvaarding in overleg

Opbrengst:
1: appartement 1/huisnummer 33, ca 62m2 met 1 slaapkamer, huurprijs € 925,- per maand.
2: appartement 2/huisnummer 33a, ca 62m2 met 1 slaapkamer, huurprijs € 1.215,- per maand.
Huurprijzen zijn inclusief gas en water, exclusief elektra.

Neem contact op

Specificaties

2 kamers

1 slaapkamer

0 m²

1 badkamer

60 m²

bouwjaar 1983

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons